Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Πως να υπογράψετε την πρωτοβουλία

Η διαδικασία υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών για μιαν Ευρωπαϊκή Παιδεία Υψηλής Ποιότητας για Όλους είναι λίγο πολύπλοκη επειδή πρέπει να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του συστήματος και η αποφυγή καταχρήσεων από αυτοματοποιημένα συστήματα (ρομποτάκια).

Για να υπογράψετε ακολουθείστε τα ακόλουθα βήματα:
  1. Διαβάστε το κείμενο της πρωτοβουλίας και αποφασίστε αν θέλετε να την υποστηρίξετε.

  2. Ετοιμάστε την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

  3. Πηγαίνετε στην σελίδα συλλογής υπογραφών της Πρωτοβουλίας. Μπορείτε να ελέγξετε το πιστοποιητικό συμμόρφωσης που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση του Λουξεμβούργου ή/και τη Δήλωση περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

  4. Πατήστε το κουμπί Υποστήριξη»

  5. Στη νέα σελίδα με τίτλο «Έντυπο δήλωσης υποστήριξης» επιλέξτε Χώρα (Ελλάδα), δηλώστε τον τύπο του εγγράφου ταυτοποίησης (Διαβατήριο ή Ταυτότητα) και συμπληρώστε τον αριθμό, το όνομα και το επώνυμο (όπως αναγράφονται στο σχετικό έγγραφο), το όνομα πατρός και το γένος, την ημερομηνία γέννησης και την υπηκοότητα (Ελληνική).

  6. Στη συνέχεια πρέπει να τσεκάρουμε τα κουτάκια δίπλα στις φράσεις «Βεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που παρέχω στο παρόν έντυπο είναι ορθές και ότι έχω υποστηρίξει την παρούσα προτεινόμενη πρωτοβουλία πολιτών μόνο μία φορά.» και «Διάβασα τη δήλωση περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής».

  7. Συμπληρώστε στο σχετικό τετράγωνο τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα. Έτσι επαληθεύετε ότι είστε πραγματικό πρόσωπο και όχι αυτόματο σύστημα.

  8. Τέλος ολοκληρώστε τη διαδικασία πατώντας το κουμπί Υποβολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου